Kettingen shoplog najaar 2018 door Marijke

Hallo beste luitjes. Vandaag ga ik met jullie delen de leuke kettingen aankopen die ik deze maand reeds verricht heb. Ik miste echt wat leuke kettingen nieuw voor dit najaar. Nu heb ik een stuk of vijf kettingen ingeslagen.

Ik begon met zoeken op het WWW. Ik vond daar al snel de winkel met de naam Ik Ben Sieraden. Wel vreemde naam maar okay laten we kijken wat ze hebben aldaar. Het eerste dat in mijn oog sprong waren de prijzen. Ik had zoiets van zijn ze een nulletje vergeten daar bij Ik Ben Sieraden. Of is er nog geen BTW? Hoe kan dit zo goedkoop? Niet normaal. Kijk maar.

IkBensieraden.nl – Overzicht kettingen (extreem goedkoop)
Ik had dan specifiek interesse in de zilveren kettingen. Zilver is toch wel een beetje mijn favoriete materiaal. Ik vond echt een heel erg grappige ketting genaamd swinging meisje. Het is een zilveren ketting met daaraan een figuur een swingend meisje. Hij wordt ook wel genoemd het meisje in de hemel ketting. Hij is gemaakt van 925 sterling zilver wat de beste vorm van zilver is werd mij ooit eens verteld door een ervaren juwelier. Volgens mij komt dat zilver uit Peru daar winnen ze veel zilver in de mijnen van Peru.

IkBensieraden.nl – Alle zilveren kettingen, goedkoop
Dus een paar zilveren kettingen toegevoegd aan mijn winkelmandje. Baat het niet dan schaadt het niet want met dit soort prijzen blijf ik wel even bezig! Ik heb ook een kettinkje besteld met driehoeken. Die was ook wel fraai. Ik voel me als een kind in een snoepwinkel je blijft maar leuke dingen zien en met deze prijzen is het absoluut geen aanslag op mijn bank rekening. Dingen waren ook lekker snel binnen zeg binnen een dag had ik al alle kettingen bij mij in huis, wat een succes verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *